Klassiek behang

De kenmerken van klassiek behang

Wanneer je een klassieke inrichting wilt of hebt in je huis dan wil je natuurlijk wel een behang dat hier bij past. Het beste kun je dan ook gaan voor klassiek behang. Klassiek behang kenmerkt zich door de prachtige, grote motieven van bloemen en de ouderwetse ornamenten. Wanneer dit op je behang staat dan kun je de kamers van je huis in authentieke sferen brengen.

Klassiek behang wordt populairder

Steeds meer behangsoorten van vroeger worden weer erg populair. Steeds vaker worden de retro prints weer gebruikt om de muren mee te behangen, maar ook klassiek behang is weer helemaal op zijn retour. Vooral voor de mensen die niet zo weg zijn van de trendy varianten is dit klassieke behang een echte aanrader. Zo kun je laten zien dat je iets behoudender bent ingesteld dan alle andere mensen die voor een meer losbandige uitstraling gaan met hun behang.

Onderscheidend in klassiek behang

Het leuke van klassiek behang is dat je het zo onderscheidend kunt maken als je maar wilt. Wat helemaal in is bij klassiek behang zijn de grote motieven. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je hele wand te behangen met één groot motief. Je maakt dan als het ware een gigantisch kunstwerk van je muur.

 

(bron : behangen.net)